25/02/2024
Antwerpen, BE 9 C

De Nederlandse showbiss

Zijn overleden vrouw leerde Dennie Christian hoe hij moest rouwen

Foto: Showbiss.nl

Eind 2020 overleed Roswitha, de grote liefde van zanger Dennie Christian, aan de gevolgen van een ernstige ziekte. Voor haar dood leerde ze Dennie nog hoe hij met de daarbij horende rouw en verdriet zou moeten omgaan. Roswitha werkte immers jarenlang zelf in de rouwverwerking, zowel met kinderen en jongeren als volwassenen.

“Door Roswitha weet ik beter hoe het is om met treurnis en rouw om te gaan”, vertelt Dennie in een gesprek met Party. “De eerste tijd na haar overlijden liet ik mijn tranen gewoon gaan als die kwamen. Als ik moest huilen, huilde ik. Het maakte niet uit waar dat was. Het hoorde erbij. Als je het niet verwerkt komt het verdriet altijd weer omhoog. Ik heb het dus toegelaten”, zegt de zanger.

“Ik heb heel intensief gerouwd, maar ook gelachen. Met haar adviezen en kennis die ze met mij had gedeeld heeft Roswitha ervoor gezorgd dat ik niet te diep gevallen ben. Daar ben ik enorm dankbaar voor”, meent Dennie. “Ik voel ook nog steeds haar spirituele aanwezigheid. Dat helpt mij over alles heen. Al mis ik natuurlijk het stoffelijke, ik mis haar stem, de knuffels. Na 45 jaar een symbiose te hebben gevormd is het alleen zijn niet fijn”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zo zorgt Natasja Froger ervoor dat René niet overspoeld wordt door stress

Next Article

Dave Roelvink keert vervroegd terug uit afkickkliniek

You might be interested in …

Showbiss.nl