Zangeres Corry Konings: “Mijn leven voelt compleet”

Foto: Showbiss.nl

Vanwege haar drukke artiestenbestaan schoof Corry Konings het moederschap een tijd lang voor zich uit. “En dan moet je ook nog net de juiste man tegenkomen met wie je kinderen wilt”, zegt ze daar ook nog over in Story.

Haar eerste huwelijk met Piet Roelen bleef dan ook kinderloos. Met haar volgende partners Cor de Vries en Ton Snoeren kreeg ze wel kinderen: met Cor dochter Sharona, en met Ton op haar 42ste nog zoon Joeri. Haar kinderen, en inmiddels ook kleinkinderen, vormen dan ook de grootste bron van vreugde in haar leven.

Ondanks dat ze het al jaren zonder liefdespartner moet stellen, voelt Corry’s leven daarom compleet aan: “Ik geniet van het leven”, klinkt het stellig. “‘Wat ben ik toch een gelukkig mens’, denk ik, als ik aan de keukentafel zit met een kopje koffie. Ik kan namelijk doen wat ik wil.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.