Yolanthe Cabau stelt jarig zoontje voor

Byadmin

16/10/2022
Foto: Brunopress.nl

Yolanthe Cabau, de ex van voetballer Wesley Sneijer, liep zaterdag op wolkjes: haar zoon was namelijk jarig. Het was zaterdag op de kop zeven jaar geleden dat zoontje Xess Xava op de wereld kwam, het eerste en voorlopig enige kind van Yolanthe.

“En toen was je ineens 7 🥹Gefeliciteerd aller liefste mensje van de wereld!! Mama loves you so much!❤️”, schreef Yolanthe op haar sociale media.

Proficiat Xess Xava!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.