Wendy van Dijk kan opgelucht adem halen!

Foto: VTM

Het ging al een tijdje niet zo goed met de programma’s van Wendy van Dijk en Linda de Mol. De dames haalden niet meer de kijkcijfers van vroeger en daarover maakten de vrouwen zich toch een beetje zorgen.

Maar er is terug goed nieuws. Want de programma’s van Wendy en Linda haalden afgelopen weekend weer torenhoge kijkcijfers. En dat zal hen hoogstwaarschijnlijk veel deugd gedaan hebben!

Zo’n 1,4 miljoen mensen keken op zondagavond naar ‘Miljoenenjacht’ en zo’n 984.000 mensen keken naar Wendy’s programma ‘Wie van de Drie’.

Voor Chantal Janzen daarentegen was het wel een minde dag. Haar ‘Beat The Champions’ haalde amper 561.000 kijkers en beland daarmee onderaan de kijkcijfer top 20.

En dat is toch best opvallend te noemen. Zo’n jaar geleden trok het programma nog 808.000 kijkers en de VIP-versie nog zo’n 883.000 kijkers. Waar die 300.000 kijkers naar toe zijn, dat weet niemand.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.