Wendy van Dijk herstelt van tropische ziekte

Foto: VTM

Tv-ster Wendy van Dijk beleeft momenteel niet de fijnste periode. Niet alleen zwellen de geruchten over een nieuwe huwelijkscrisis met haar partner Erland Galjaard weer aan, de gevierde presentatrice herstelt momenteel ook van een exotische infectieziekte die ze opliep tijdens een reis – naar het laat aanzien zonder Erland – naar Thailand. Dat schrijft Story.

Tijdens die reis liep Wendy immers knokkelkoorts, ook wel bekend als dengue, op. Maar wat is knokkelkoorts nu precies?

Knokkelkoorts of dengue is een infectieziekte die als virus wordt overgebracht door muggen en die tot ernstige complicaties kan leiden. Voorbeelden van dergelijke zijn bloedingen en orgaanfalen. Bij Wendy zelf werd de ziekte vastgesteld nadat ze last kreeg van enkele onverklaarbare bloedneuzen. Inmiddels houdt ze haar volgers op Instagram zowat dagelijks op de hoogte van de voortgang van haar herstel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.