Vrouw Rob de Nijs over het leven na de opname van haar echtgenoot

Showbiss.nl

Het was flink schrikken toen verschillende longembolieën Rob de Nijs bijna fataal zijn geworden.

Ondertussen is Rob nog altijd aan het herstellen in het revalidatiecentrum. Het weekblad “Party” vroeg aan zijn vrouw Henriëtte, hoe de zanger momenteel zijn dagen doorbrengt.

“Rob luistert muziek, hij kijkt televisie en hij leest. Dat is het zo een beetje”, gaat Henriëtte van start.

“Als Julius ’s avonds naar bed is dan zitten we bij elkaar en kijken we samen soms een film”, gaat de echtgenote van de zanger verder. “We doen niets bijzonder meer, dat gaat niet met Rob. Ik kan je dus niet vertellen dat we een berg hebben beklommen, alle feestjes afstruinen of volgende week gaan parasailen”, zegt ze sarcastisch.

Henriëtte beseft dat een actief leven er niet meer in zit. “Maar of dat nou wel het echte leven is, dat je voortduren in het avontuur moet? Dat soort dingen deden we ook al niet toen het nog goed ging met Rob”, besluit Henriëtte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.