15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Voormalige boezemvriendin Rachel Hazes: “Ik heb mijn leven aan haar te danken”

Foto: William Rutten/SBS6

Nadat haar voormalige assistent Nino Wilkes zo’n 70.000 euro van Rachel Hazes stal én terugbetaalde, hoorde de Hazes-weduwe nooit meer wat van haar vroegere boezemvriendin Rosanna Kluivert en diens man Patrick, met wie ze nochtans decennialang een innige vriendschap onderhield.

Extra pijnlijk in heel die zaak is dat Rosanna echter nooit een gelegenheid laat voorbijgaan om te verklaren dat ze haar leven aan Rachel te danken heeft. Tien jaar geleden werd immers lymfeklierkanker bij haar vastgesteld. Hierover vertelde ze in het verleden ook in Story. “Voordat de diagnose werd gesteld, had ik altijd wel ergens last van: buikpijn, hoofdpijn, blaasontsteking, darmproblemen. De artsen konden niets vinden”, aldus Rosanna.

“Todat Rachel zei dat ik eens naar haar arts moest gaan. Nog altijd ben ik haar daar dankbaar voor: hij ontdekte dat ik non-hodgkin had en ik kreeg de juiste behandeling”, ging het verder. “Ook nadien stond Rachel altijd voor me klaar. Zij is me echt heel dierbaar. Zonder haar was het wellicht te laat geweest.” Maar van die dankbaarheid schiet ogenschijnlijk dus niet veel meer over nu.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

John de Bever: “Daar ben ik niet zo van”

Next Article

Deze superster vroeg relatie-advies aan Dan Karaty

You might be interested in …

Showbiss.nl