Vinzzent brengt nieuwe single uit

Foto: Showbiss.nl

Afgelopen zomer bracht zanger Vinzzent zijn nieuwste single ‘Geluksmomentjes’ uit. Een nummer waar hij best fier op is.

“Geluksmomentjes zijn er heel veel”, vertelt hij aan Party. “Het zit ‘m in hele kleine dingen, het hoeft echt niet iets groots te zijn”, verzekert Vinzzent. De videoclip bij zijn nieuwe nummer toont dan ook een heel aantal gewone, alledaagse dingen als geluksmomentje.

“Als je alleen al naar buiten gaat en de zon schijnt, je loopt door het bos, of je hond die kwispelt en je aankijkt… Dat zijn allemaal geluksmomentjes”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.