Vertrekt ‘Gravinfluencer’ Eloise naar het buitenland?

Foto: NLBeeld

Medium Marion Berndsen heeft voor Story de levenswandel van ‘Gravinfluencer’ Eloise van Oranje is van naderbij bekeken. En daaruit is toch enigszins verrassende informatie naar boven gekomen. Zo bestaat de kans volgens het medium dat de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, die hotelmanagement studeert, naar het buitenland trekt.

“In mijn beelden zie ik steeds Engeland terugkomen. Alsof ze daar naartoe gaat verhuizen”, aldus Marion die verder ook een beeld probeert te schetsen van Eloise als moeder.

“Ik zie haar ook moeder worden. En ze zal haar kinderen altijd voor laten gaan als ze moet kiezen tussen hen en haar carrière. Ze krijgt een mooi gezin, waarin ook plek is voor een hond. En ik zie haar paardrijden. Het gezinsleven Ik voel geen zorgen. Het familieleven voelt goed aan”, besluit Marion.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.