22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Verontwaardiging over Maxime Meiland verspreidt zich

Copyright: Play4

In haar biografie ‘Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!’ vertelde Maxime, de jongste dochter van televisiesterren Martien en Erica Meiland openhartig over hoe ze als 15-jarige het slachtoffer werd van zware zedenfeiten, volgens haar gepleegd door een leeftijdsgenoot en “ex-bajesklant.”

Feiten waarover de vermeende dader onlangs zijn onschuld uitschreeuwde in een interview met Story, en waarin hij gesteund wordt door diverse ooggetuigen van die dramatische avond. In de Bollenstreek, waar alle hoofdrolspelers van weleer vandaan komen en waar de vermeende feiten zich afspeelde, verspreidt de verontwaardiging over Maxime zich dan ook als een olievlek.

“Maxime liegt veel, maar dit is bij mij echt verkeerd binnengekomen”, aldus een ooggetuige van de feiten destijds. “Het is niet zo gegaan zoals zij in haar boek beschrijft. Een andere ooggetuige reageert dan weer in Story: “Ik vroeg me al af hoe lang het zou duren voor iemand bij mij terecht zou komen. Ik sta zonder mijn toestemming of enige vorm van overleg in Maxime Meilands boek”, vertelt de in Lisse bekende man. “Iets waar ik totaal niet blij mee ben. Mensen komen zelfs naar mijn vader toe om te vragen wat ik met feiten, zoals deze in het boek beschreven werden, te maken heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Verzoenen André en Roxeanne Hazes zich?

Next Article

Jan Keizer zorgde ooit voor wereldprimeur

You might be interested in …

Showbiss.nl