14/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Verkoopt Albert Verlinde daarom zijn appartement in Maastricht?

Foto: VTM

Nu zijn man Onno Hoes niet langer burgemeester is van de Limburgse hoofdstad Maastricht, hebben producent Albert Verlinde en Onno besloten om het luxeappartement dat ze nog steeds in de stad bezitten, te verkopen.

Nadat Albert eerst al flink wist te cashen door zijn appartement in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat te verkopen, lijkt nu dus Maastricht aan de beurt te zijn. Al is er volgens Party nog een andere reden waarom de twee het appartement van de hand doen. Een ietwat aangebrande

 reden zelfs.

Hun bovenbuur in Limburg is immers Ruud Scheper, de man waarmee Onno – toen nog burgemeester van Maastricht én al jaren getrouwd met Albert – in 2013 zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd werd. Uiteraard ontketende dat overspel heel wat herrie in hun huwelijk. Wellicht is nu gebleken dat het toch niet zo ideaal is dat Ruud hun bovenbuurman is en hebben de twee daarom besloten hun optrekje te verkopen. Voor de geïnteresseerden: voor 1.350.000 euro kan het Maastrichtse luxeappartement van Albert Verlinde en Onno Hoes van u zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zorgen en stress velden vroegere huisvriendin in ‘Chateau Meiland’

Next Article

Marco Schuitmaker geniet van het succes

You might be interested in …

Showbiss.nl