14/04/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Tony Neef over zijn band met Glennis Grace: “Vrienden zijn we nooit geweest”

Foto: Dirk Verbocht / Showbiss.nl

Enkele maanden geleden beweerde zanger en musicalster Tony Neef in een podcast dat zangeres Glennis Grace meer dan vijftien jaar geleden fysiek uithaalde naar een danser waarmee ze destijds samen in een show stond. Misschien niet Tony’s beste zet, aangezien hij zelf geen getuige van dit voorval was geweest.

De uitspraak kwam er bovendien ook nog eens op een moment dat Glennis’ imago al een flinke deuk opgelopen had na het zogenaamde Jumbo-schandaal. Hierbij maakte ze zich schuldig aan geweldpleging op een filiaalmedewerker van de supermarktketen. Gelukkig praatten zij en Tony dit gebeuren inmiddels telefonisch uit. In een gesprek met Weekend vertelt de musicalster wat meer over hoe zijn relatie met de zangeres is.

“Echte vrienden zijn we nooit geweest, maar we kenden elkaar hiervoor ook wel al”, zegt Tony. “We hebben vroeger veel met elkaar gesproken over het zingen en zo. Het was toen altijd oké tussen ons, en ook nu kunnen we nog met elkaar praten. Het is niet dat er oorlog is of zo”, lacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

‘Boer Zoekt Vrouw’-boer Richard verwittigt briefschrijfsters

Next Article

Nieuwe gezondheidsproblemen voor George Baker

You might be interested in …

Showbiss.nl