Tino Martin meer dan tevreden: “Dit motiveert mij”

Byadmin

01/12/2022
Foto: Peter De Smedt

De tijd dat wij muziek in een winkel gingen kopen is al lang verleden tijd. Hoelang is het geleden dat jij een cd kocht? Misschien ben jij wel één van de mensen die geniet van de kraakjes van vinyl? Of ben jij volledig digitaal gegaan?
Het is de tijd van het jaar dat Spotify de cijfers van het jaar bekendmaakt en de cijfers die Tino Martin onder ogen kreeg, bevallen hem wel. Hoe goed deed hij het?

Er werden maar liefst 81,5 miljoen nummers van Tino Martin gestreamd en dat door maar liefst 3,4 miljoen mensen. Die verbleven op dat moment in 179 landen.
Om jullie een idee te geven, die 81,5 miljoen streams waren goed voor 4,2 miljoen luisteruren, dat betekent dat mensen per dag in totaal 11.500 uur naar Tino Martin luisteren. Een gigantisch aantal waarmee de zanger tevreden is.

“Ruim 81.5 miljoen streams dit jaar op Spotify. Het blijft elk jaar prachtig om te zien hoe massaal er gestreamd wordt!🆙 Het motiveert mij en mijn team enorm, ik wil jullie daarvoor bedanken!!❤️ In 2023 verschijnt het nieuwe album! Are you ready?!🕺🏻”, vraagt de zanger aan zijn fans. En of die er klaar voor zijn. En wie weet haalt Tino volgend jaar wel de mijlpaal van 100 miljoen streams.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.