Tal van vriendjes voor prinses Amalia

Foto: RVD

Dat prinses Amalia populair is, dat staat als een paal boven water. Party ontdekte dat ze de laatste jaren al regelmatig gespot werd met heel wat jongens maar niemand weet of er ooit een serieuze relatie tussen zat of niet.

Zo werd ze onlangs gespot met een leuke jongeman op een terrasje in Venetië. En voordien deed het de ronde dat Brent, een klasgenootje van Amalia toen ze 16 was, haar eerste liefde zou zijn.

Ook de Belgische delegatie bleef niet uit want een Argentijnse krant meldde plots dat haar Belgische leeftijdsgenoot, prins Gabriël, haar hart zou veroverd hebben. Pijnpunt daar is dat de Belgische grondwet geen huwelijk toelaat tussen leden van de Belgische en Nederlandse koningshuizen.

Tenslotte hadden we ook nog de Duitse Isebrand Kaldewij, een miljardairszoon, die blijkbaar een streepje voor had bij Amalia. Ze werden op heel wat plaatsen en vakantiebestemmingen samen gespot maar ook dat bleef niet duren volgens Party.

Momenteel zou ze volgens Spaanse media een liefje hebben in Madrid. Dat zou de reden zijn waarom ze met haar moeder Máxima in zeer korte tijd al twee keer de hoofdstad zou bezocht hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.