30/09/2023
Antwerpen, BE 11 C

De Nederlandse showbiss

Stefania en Matheu Hinzen presenteren eerste Zapp Muziekfeest op het Plein

Na het Muziekfeest op het Plein, het Muziekfeest van het Jaar en het Muziekfeest op Zondag komt AVROTROS dit jaar met een speciale editie voor kinderen: het Zapp Muziekfeest op het Plein. Op zondagmiddag 26 juni treden populaire acts op in de bekende muziektent, die voor de eerste keer in Houten staat. Op het podium zingen onder anderen FOURCE, Unity, Sjaak, Ayana en Sterre Koning hun grootste hits. Ook Gioia Parijs, Kaj van der Voort en Emma Kok maken hun opwachting. Het Zapp Muziekfeest op het Plein wordt gepresenteerd door Stefania en Matheu Hinzen.

Het duo is enorm verheugd om het eerste Zapp Muziekfeest op het Plein te presenteren: “Nederlandstalige muziek leeft heel erg onder de jongeren. Hoe leuk is het dan om samen met je vrienden en vriendinnen, broers en zussen of neefjes en nichtjes het Zapp Muziekfeest op het Plein te beleven. AVROTROS geeft ze dé kans om te kijken en luisteren naar hun favoriete artiesten en natuurlijk mee te dansen op de bekende nummers.”

Tijdens het muziekspektakel is Stefania vooral te zien op het podium om de artiesten aan te kondigen. Matheu vangt de artiesten backstage na hun optreden op, vraagt ze om een eerste reactie en speelt grappige challenges met ze.

Zapp Muziekfeest op het Plein opnames op zondag 26 juni in Het Rond, in Houten
Uitzendingen vanaf zaterdag 3 september vier weken lang om 18.30 uur bij AVROTROS op NPO Zapp

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Next Article

Het Geluid van Qmusic is geraden

You might be interested in …

Showbiss.nl