Stefania en Matheu Hinzen presenteren eerste Zapp Muziekfeest op het Plein

Foto: Ruud Baan / AVROTROS

Na het Muziekfeest op het Plein, het Muziekfeest van het Jaar en het Muziekfeest op Zondag komt AVROTROS dit jaar met een speciale editie voor kinderen: het Zapp Muziekfeest op het Plein. Op zondagmiddag 26 juni treden populaire acts op in de bekende muziektent, die voor de eerste keer in Houten staat. Op het podium zingen onder anderen FOURCE, Unity, Sjaak, Ayana en Sterre Koning hun grootste hits. Ook Gioia Parijs, Kaj van der Voort en Emma Kok maken hun opwachting. Het Zapp Muziekfeest op het Plein wordt gepresenteerd door Stefania en Matheu Hinzen.

Het duo is enorm verheugd om het eerste Zapp Muziekfeest op het Plein te presenteren: “Nederlandstalige muziek leeft heel erg onder de jongeren. Hoe leuk is het dan om samen met je vrienden en vriendinnen, broers en zussen of neefjes en nichtjes het Zapp Muziekfeest op het Plein te beleven. AVROTROS geeft ze dé kans om te kijken en luisteren naar hun favoriete artiesten en natuurlijk mee te dansen op de bekende nummers.”

Tijdens het muziekspektakel is Stefania vooral te zien op het podium om de artiesten aan te kondigen. Matheu vangt de artiesten backstage na hun optreden op, vraagt ze om een eerste reactie en speelt grappige challenges met ze.

Zapp Muziekfeest op het Plein opnames op zondag 26 juni in Het Rond, in Houten
Uitzendingen vanaf zaterdag 3 september vier weken lang om 18.30 uur bij AVROTROS op NPO Zapp

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.