29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Sociale media zijn hard voor André Hazes

Foto: VTM

De fans van André Hazes zijn blij dat de zanger na lange tijd zijn comeback heeft gemaakt en terug nieuwe muziek uitbrengt. Al lijken zijn optredens en nieuwe single toch niet meteen in de smaak te vallen.

Zijn allereerste optreden op ‘Holland zingt Hazes’ verliep niet vlekkeloos, maar ook zijn liveoptreden bij radio 538 was dat allesbehalve. Hij bracht er zijn nieuwe single ‘Deel van mij’.

Het valt mensen op dat André dan wel mag optreden, maar dat het aan enthousiasme ontbreekt. En daarover maken de fans zich zorgen. Wat steekt André toch allemaal uit dat hij het zelf allemaal niet meer ziet zitten.

Het regent kritiek op sociale media en één iemand schrijft zelfs dat Mia en Dion beter waren dan André. En dat wil wat zeggen gezien de vele kritiek op de optredens van Mia en Dion naar aanloop van het Eurovisiesongfestival.

En het is ook Yvonne Coldeweijer niet ontgaan. Ook zij schrijft dat ze zelden iemand met zo’n lege blik en afgevlakt heeft zien optreden. Had André zijn dag niet? Of is er toch meer aan de hand? Wordt vervolgd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Tekstschrijver André Hazes: “Wij zijn zoveel nachten door gegaan”

Next Article

Het grote hart van kickbokser en acteur Rico Verhoeven

You might be interested in …

Showbiss.nl