28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Slecht nieuws voor Meiland-fans

Foto: SBS6

Er is mogelijk slecht nieuws op komst voor fans van het programma ‘Chateau Meiland’. Met de komst van Frans Klein als nieuwe directeur TV bij Talpa/SBS 6, zou het einde van het eens zo populaire programma weleens in zicht kunnen zijn.

Bovendien heeft jongste dochter Maxime Meiland recent ook zelf gehint op een mogelijk einde van de reeks. Dat schrijft Party. Uit haar mond klonk het als volgt: “Mijn ouders denken ook na over het einde van het programma. Wat dat betreft zitten we op dezelfde lijn.” En op  zich hoeft het niet te verbazen dat de nog steeds telegenieke familie zich beraadt over het einde van hun programma.

De kijkcijfers van hun reeks zitten immers al even in een neerwaartse spiraal. Daar waar vroeger ruim een miljoen mensen afstemden op Martien en de zijnen, werden tijdens het laatste seizoen nog maar 700.000 kijkers bereikt. En dat met de hakken over de sloot. Tel daar nog bij dat de Meiland-patriarch steeds heeft geroepen dat hij er de stekker uit zou trekken van zodra ‘Chateau Meiland’.onder het miljoen zou scoren en je weet dat de fans van de reeks terecht hun hart vasthouden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Belangrijke reminder voor actrice Elise Schaap: “Ik moet opgaan in de omgeving”

Next Article

Zangeres Mieke beleefde bange tijden

You might be interested in …

Showbiss.nl