Slachtoffer Johan Derksen reageert: “het moet anders”

Foto: SBS6

Johan Derksen houdt er wel van om wat in te hakken op Laurens Dassen, fractievoorzitter van Volt. Zo wilde Derksen hem onlangs nog ‘de strot afbijten’. Nu komt Dassen zelf met een verrassende reactie…

Wilfred Genee ontvangst Dassen in zijn radioprogramma The Friday Move en polst bij de politicus naar zijn reactie op de hevige kritiek van zijn Vandaag Inside-maatje. Dassen zelf komt met een duidelijke reactie…

Dassen geeft toe dat hij toch heeft moeten wennen aan de harde kritiek die bij een publiek bestaan hoort. “Maar goed, ik zit inmiddels alweer wat langer in de politiek en dan weet je dat dit soort dingen gebeuren. Chic vind ik het niet altijd, dus, maar ja…” lezen we op Mediacourant een gelaten uitspraak van de politicus. En dan wil Laurens Dassen het probleem toch breder bekijken…

“We hebben het natuurlijk vaak over de manier waarop we in Nederland met elkaar om moeten gaan”, vertelt Dassen bij Wilfred Genee. En dan meent de politicus dat Vandaag Inside daar met hun groot bereik wel een voorbeeldfunctie zou moeten hebben. Eén ding is duidelijk…

Wilfred Genee polst dan of ze bij VI de toon zouden moeten veranderen: “Ik vind dat het anders moet”, bevestigt Laurens Dassen van Volt in het radioprogramma van Wilfred Genee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.