Showbizzgen sloeg generatie over bij Bart Peeters

Foto: VTM

De kinderen van Bart Peeters zijn niet meteen zijn allergrootste fans. Hun klasgenoten net iets meer en daar staan zijn eigen kinderen toch wel versteld van.

“Het showbizzgen heeft bij ons een generatie overgeslagen en de kinderen spreken wat meewarig over mij: ‘Ja, de papa, het is zijn beroep, we zullen er maar mee leren leven’”, vertelt Bart Peeters aan De Morgen.

“Maar bij de meisjes begonnen hippe vriendinnen te vragen of ze niet aan kaarten voor mijn show konden raken. Zelfs vrienden van onze Pablo vroegen tickets. Dat vonden ze allemaal echt gek. Mijn kinderen zijn twintigers. Op die festivals zie ik trouwens mensen die nog veel jonger zijn en op de eerste rijen het kieken uithangen”, aldus Bart.

“Pablo is een jazzpianist, maar hij heeft nu door dat hij op zijn piano en ik op mijn gitaar eigenlijk met iets gelijkaardigs bezig zijn. Het enige wat ik niet mag doen, is voor hem songbooks van Billy Joel of The Beatles kopen: daar kijkt hij heel vies naar”, bekent de BV aan De Morgen.

In veel gevallen valt de appel niet ver van de boom maar bij sommigen is dit dus toch nog net iets verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.