Schoonmoeder Rob de Nijs overleden

Showbiss.nl

Voor Jet de Nijs wordt 2023 allicht een jaar om zo snel mogelijk te vergeten. Nadat haar man Rob in april al eens door het oog van de naald kroop nadat hij getroffen werd door longembolieën, moest ze begin oktober afscheid nemen van haar moeder. Zij overleed op 93-jarige leeftijd.

Dat gebeurde uitgerekend op Jets 55ste verjaardag. Deze dag krijgt daardoor voortaan naast een feestelijk ook een zwart randje.

“Lieve Mam, de cirkel is rond. Vanochtend blies jij, op mijn verjaardag, je laatste adem uit. Ik ben zo trots op jou en zo dankbaar dat jij mijn moeder was. Ik hou van jou”, citeert Weekend het eerbetoon aan haar moeder dat Jet op Instagram postte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.