René Froger (eventjes) terug vrijgezel

René Froger werd de voorbije weken duidelijk gemaakt hoe het leven eruit zou zien mocht zijn echtgenote Natasja niet in zijn leven zijn.

Mevrouw Froger is namelijk een aantal weken van huis weggeweest om wel een heel bijzondere wandeltocht te maken. “Ze is een echte wandelaarster”, vertelt René aan Story. “Ze heeft een wandelclub met vriendinnen.”

Met deze vriendinnen heeft Natasja de tocht gemaakt naar Santiago de Compostella, in totaal zo’n 150 km wandelen.

Volgens René zat er geen diepere betekenis achter de wandeltocht. “Ik ben gezegend met een realistische en ongecompliceerde vrouw”, geeft de zanger aan.

René zegt dat het zijn vrouw erg veel rust heeft gebracht “Als je zes tot zeven uur per dag loopt, dan doet dat wat met je”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.