Radiostilte Ali B langer dan verwacht

ByLisa Paulussen

21/06/2023
Showbiss.nl

Al meer dan een jaar is het ondertussen geleden dat bekend werd gemaakt dat rapper Ali B zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

De rapper werd in maart dit jaar door het Openbaar Ministerie vervolgt voor seksueel misbruik. Momenteel lopen er drie aangiftes tegen hem, een vierde zou geseponeerd zijn omdat bij deze niet kon worden vastgesteld of het om een strafbaar feit zou gaan.

De rapper is ondertussen al meer dan een jaar volledig van de radar verdwenen. Hij wordt amper in het openbaar gezien en shows of interviews behoren al helemaal tot het verleden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.