14/04/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Rachel Hazes haalt uit naar Yvonne Coldeweijer

Foto: William Rutten/SBS6

Gossipqueen Yvonne Coldeweijer beweerde donderdag dat zij een brief kreeg die Rachel Hazes haar zou gestuurd hebben en die nu aanleiding is tussen een breuk tussen Rachel en haar zoon André.

Ja, Andre Hazes zou volgens Coldeweijer gebroken hebben met zijn moeder. Die verslikte zich bijna in haar koffie. “Jeetje, ik dacht dat we nu alle leugens wel hadden gehad, maar het kan schijnbaar altijd erger! Ik word nu ineens weer beschuldigd dat ik een brief naar Yvonne Coldeweijer gestuurd zou hebben”, schrijft Rachel op Instagram Stories. Rachel neemt (terecht) geen blad voor de mond.

“Echt een hele zware beschuldiging, terwijl alles wat zij te melden  heeft over mij totaal niet klopt. Wat zou de reden zijn om een brief naar haar te sturen over privézaken van mijn zoon? “

“Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem, van een relatiebreuk is daarom ook geen sprake.
“Sorry Yvonne, maar je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden en je gaat nu zelfs dingen beweren, zoals het sturen van een brief, zonder dat je dit verder kan onderbouwen of bewijzen”, schrijft Rachel Hazes op Instagram.

“Ondanks dat jij dagelijks met al deze haat en frustratie moet leven om zo je centjes te kunnen verdienen en ik eigenlijk een beetje medelijden heb met jou, wens ik je verder toch een gelukkig leven toe”, besluit Rachel Hazes op Instagram.

Je zal maar de weduwe én mama van twee artiesten zijn en bakken kritiek krijgen. Rachel Hazes weet er alles over.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

K3 danst zelf in Just Dance 2023

Next Article

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

You might be interested in …

Showbiss.nl