20/04/2024
Antwerpen, BE 9 C

De Nederlandse showbiss

Rachel Hazes beleeft woelige tijden

Foto: William Rutten/SBS6

Rachel Hazes krijgt de ene rechtszaak na de andere op haar bord. Ondertussen heeft ze haar dochter Rox al drie jaar niet gezien, iets waar een moederhart zonder twijfel van gaat bloeden volgens Party.

Een nog vervelender zaak is de tweede rechtszaak waarvoor ze binnen de week naar Arnhem moest. Rachel heeft destijds een huis gekocht en dat aan haar goede vriendin Marieke van Beek verhuurd.

Volgens Rachel betaalde ze veel te weinig voor de huur en moet ze nog een achterstallige lening van duizenden euro’s betalen. De zaak nam echter een totaal andere wending toen Marieke plots over Klaas Otto begon.

Hij had in 2022 kort een relatie met Rachel maar stond daarvoor op de loonlijst van Melvin Producties, de zaak van Rachel. Marieke beweerde in de rechtszaal dat hij 25000 euro had betaald om op de loonlijst gezet te worden, zo vernam Party.

Uiteraard kon Klaas Otto niet lachen met deze beschuldigingen en hij nam ook een advocaat onder de arm, die nu op haar beurt schadevergoeding eist aan Marieke wegens laster.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Het spaarvarken van Gordon blijkt toch nog meer gevuld dan gedacht

Next Article

Daarom kreeg Dries Roelvink nog geen uitnodiging voor de ‘Toppers’

You might be interested in …

Showbiss.nl