Problemen voor Suzan en Freek: “waarom doen vrouwen dit?”

Foto: VTM

Suzan en Freek zijn gelukkig getrouwd, maar de mannelijke helft van het muzikale duo stelt zich nu toch één cruciale vraag: “waarom doen vrouwen dit?”

“Kan iemand mij uitleggen wat het nut is van twee sierkussens en een plaid op het bed??!” stelt Freek een duidelijke vraag aan zijn volgers op Instagram. Suzan heeft telkens een vast ritueel…

“Elke avond wordt dit opgeborgen om ‘s ochtends weer tevoorschijn te worden getoverd”, polst Freek bij zijn volgers naar deze kwestie die hem duidelijk wakker houdt ’s nachts. En dan volgt er een opvallende analyse van Freek…

“Het plaid ligt er (voor de ongetrainde kijker) een beetje nonchi maar daarachter schuilt een techniek die met chirurgische precisie wordt uitgevoerd. Waarom doen vrouwen dit???” stelt Freek zich de vraag. Benieuwd of Suzan hem uit de nood kan helpen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.