29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Problemen voor Mary Borsato

Foto: Dirk Verbocht

Nadat Mary Borsato enkele maanden geleden haar huis te koop stelde, raakte het in een oogwenk alweer verkocht. De bejaarde moeder van de in opspraak gekomen zanger Marco Borsato, neemt vooral afscheid van haar geliefde villa omdat het onderhouden van de zestien meter diepe tuin haar te zwaar begint te vallen.

Al dreigt Mary zichzelf met haar verhuis in de problemen te brengen. Ze kan immers niet langer terecht in het appartement dat ze na afronding van de verkoop van haar huis zou gaan huren. “Ik had nochtans een heel mooi appartement gevonden, was er helemaal weg van”, klinkt het in Story. “Ik had zelfs alles al opgemeten, maar toen kreeg ik van de makelaar plots te horen dat de eigenaar het wilde verkopen in plaats van verhuren.

Een behoorlijke domper voor Mary die binnenkort de villa moet verlaten. Al ziet ze zelf al wel een oplossing: “Dan ga ik denk ik bij mijn kinderen wonen”, zegt ze. “Die zijn allemaal dol op me dus dat vinden ze hartstikke leuk. Marco en ik zijn nu al heel veel samen en hij zou het enig vinden als ik bij hem kom wonen.” Vraag is alleen hoelang zijn moeder nog bij de verguisde zanger terecht zal kunnen, nu het Openbaar Ministerie bekend gemaakt heeft hem alsnog te zullen vervolgen voor een geval van ontucht met minderjarigen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Ria Valk: “Een ongeluk zit in een klein hoekje”

Next Article

Lee Towers bedreigd vlak voor optreden

You might be interested in …

Showbiss.nl