Prinses Laurentien: “Dan gaan de telefoons uit en zijn we écht samen”

Foto: RVD - Jeroen van der Meyde

Prinses Laurentien legt de nadruk op het belang van eenvoudige, maar diepgaande gesprekken binnen haar gezin. 

Met drie kinderen die volop in de groei zijn, waardeert ze de momenten waarop het gezin samenkomt om open en eerlijk met elkaar te communiceren. “De telefoons gaan uit, we zitten samen aan tafel en we hebben echte aandacht voor elkaar,” deelt ze in Nouveau. Laurentien benadrukt hoe deze gesprekken bijdragen aan het begrip en de sterke band binnen het gezin. 

Ze beschrijft hoe haar kinderen haar leerden om in het moment te leven, de waarde van onvoorwaardelijke liefde en wederzijdse verbinding.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.