Peter Koelewijn rockt nog als vanouds

Foto: Peter De Smedt

Ook al is hij de 80 voorbij!

Hij mag dan inmiddels een tachtiger zijn, rocken kan Peter Koelewijn nog als de beste. Dat bewees hij onlangs nog maar eens in het programma ‘Even Tot Hier’, waar hij stond te rocken op sneakers.

Toch hanteert hij geen welbepaalde levensstijl om hem van de nodige energie te voorzien, zo onthult hij aan Party: “Ik eet alleen wel aanzienlijk minder vlees. Maar het is niet zo dat ik elke morgen aan yoga doe”, lacht hij. “Op z’n tijd een whisky’tje zal het geheim zijn, denk ik.”

Ook aan stress doet de zanger niet: “Ik heb geleerd in het leven dat alles wat vandaag moeilijk lijkt, er morgen alweer heel anders uitziet. Ik geniet van het leven en ben hartstikke happy”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.