Paul de Leeuw: “Je moet gewoon werken”

Foto: VTM

De kijkcijfers voor zijn programma ‘Busje Komt Zo’ waren niet goed. “Ze vallen een beetje tegen”, bekent hij, “maar het is één van de leukste programma’s die ik heb gemaakt.”

In Party lezen we dat hij pas echt trots is op zijn huidige theatershow ‘60/ We Zien Wel’.  “Dit doet er voor mij echt toe”, gaf hij onlangs toe aan Rob Kemps. “Omdat het echt iets is wat ik echt goed vind. Dan vind ik het ook niet erg als mensen het niet mooi vinden.”

Teren op oude roem is aan Paul de Leeuw niet besteed. Hij zou bijvoorbeeld terug kunnen vallen op eerdere successen als zijn creaties Bob & Annie de Rooij of het legendarische programma ‘Schreeuw Van De Leeuw.”

Voor dat laatste programma heeft hij nog de Bronzen Roos gewonnen op het televisiefestival in Montreux.

“Ik denk er nooit over na wat ik allemaal heb gewonnen, daar kan je helemaal niet op teren. Dan word je een hele vervelende man. Ik ben opgevoed met: je moet gewoon werken”, besluit Paul de Leeuw nuchter in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.