22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Opvolger voor Vandaag Inside?

Foto: Brunopress.nl

Moet het trio van Vandaag Inside vrezen voor hun job? SBS 6 lijkt een nieuw kijkcijferfenomeen ontdekt te hebben…

Hélène Hendriks scoorde met ‘De Oranjewinter’ de eerste echte kijkcijferhit van 2024. En niet alleen de kijkers waren enthousiast. Ook de showbizzmedia kwamen met lovende kritieken over de aanpak van Hendriks…

“Met een natuurlijk gemak en flair betovert ze Nederland”, klinkt het haast lyrisch bij Tina Nijkamp. “Hélène is populair geworden omdat ze heel down to earth is, heel normaal is, zonder veel opsmul”, voegt Nijkamp eraan toe in Veronica Superguide.

“Ze probeert ook nooit betweterig te doen, is altijd zeer respectvol naar haar gasten en doet niet alsof ze overal alles van weet”, vervolgt Tina Nijkamp haar lofzang. “En dat maakt haar heel menselijk voor de kijker.” Zorgt het succes van Hélène Hendriks voor problemen bij Vandaag Inside?

Sommige kijkers menen dat de leerling de meester ondertussen overtroffen heeft. Al lijkt Hendriks te bescheiden en te nuchter om de plaats van VI op te eisen. Al ziet John de Mol in Hélène Hendriks mogelijk wel ‘de Eva Jinek van SBS 6’, lezen we in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Problemen voor Gordon: “dit is dramatisch”

Next Article

Zorgen om zoontje Lil Kleine: “hij praat nog steeds niet”

You might be interested in …

Showbiss.nl