Op dit gerecht is koningin Máxima dol

Foto: RVD

Bij de koninklijke keukens dringt koningin Máxima er vaak op aan om waar het kan gerechten met veel gestoomde groenten en vis op het menu te zetten. In tegenstelling tot manlief Willem-Alexander trekt ze in het algemeen resoluut de kaart van het gezonde eten.

Al vergeet de koningin ook zeker haar roots niet wanneer het op eten aankomt volgens Party. Ze is dan ook altijd weer blij wanneer de keuken haar haar favoriete Argentijnse empenada’s – gefrituurde of gebakken deegwaren met een hartelijke vulling in de vorm van een halve maantje – voorschotelt.

Maar haar hart maakt helemaal een sprongetje als ze haar favoriete Argentijnse toetje panqueque y dulche de leche, oftewel een pannenkoek met zoete melkcrème voor de kiezen krijgt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.