Noa Vahle heeft veel steun aan vriend Tim

Foto: VTM

Onlangs mocht Noa Vahle de Televizier-Ring Talent in ontvangst nemen tijdens het meest recente Televizier-Ring Gala. Het staat dan ook buiten kijf dat haar tv-ster rijst. En dat succes heeft ze naar eigen zeggen mede te danken aan haar vriend Tim de Wild, met wie ze anderhalf jaar samen is.

Dat lezen we in Weekend. Net als Noa werkt ook hij voor televisie, meer bepaald achter de schermen bij Talpa. Van hem krijgt ze bijzonder veel steun, en indien gewenst ook advies. Iets wat Noa erg fijn vindt.

En gelukkig voor haar kreeg ze nog geen kritiek van hem. Ook niet van haar moeder, tv-koningin Linda de Mol, trouwens. “Dat gaat zo volgens mij met vrienden en familie”, zegt Noa. “Die geven geen kritiek, die zijn alleen maar trots op wat je doet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.