22/06/2024
Antwerpen, BE 14 C

De Nederlandse showbiss

Nieuwe relatie voor Bonnie St. Claire?

Foto: Showbiss.nl

Toen Bonnie St. Claire vorig jaar aankondigde dat er een einde kwam aan haar huwelijk met Anne Jan Jongbloed was dat een bom die insloeg in showbizzland. Niemand had barsten verwachten in het huwelijk dat al 19 jaar standhield. Heeft Bonnie ondertussen een nieuwe vriend?

Bonnie benadrukt in Party dat zij en Anne Jan als vrienden uit elkaar zijn gegaan en nog steeds een goed contact onderhouden. De twee zien elkaar nog vaak.

“Hij woont nu in Bergen en ik ga daar best vaak heen. Ik zie het een beetje als mijn vakantie-adres en daar maak ik echt wel gebruik van.” Dat één van hen een ander zou hebben, was zeker niet de reden van de echtscheiding. Maar voelt Bonnie zich klaar voor een nieuwe relatie?

“Ik hoop dat ik ooit nog een relatie krijg, maar ik ben daar nog niet”, lezen we in Party. “Als ik heel erg snel weer in een relatie duik, weet ik niet of dat goed gaat.” De zangeres wil eerst een duidelijk antwoord op één vraag…

“Ik moet nog voor mezelf uitmaken of ik überhaupt nog iemand in mijn huis wil”, klonk het onlangs nog bij Bonnie St. Claire in ‘Vrouw’. Momenteel gaat de zangeres dan ook als ‘happy single’ door het leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Jean-Marie Pfaff: “ik sprak met mijn overleden vader”

Next Article

Jan Smit: “mijn gezin kwam nooit op de eerste plaats”

You might be interested in …

Showbiss.nl