Nieuwe cd Sieneke en Frans Bauer is uit

Frans Bauer en Sieneke

Vorige vrijdag verscheen er een leuk album. Frans Bauer en zangeres Sieneke hebben de krachten gebundeld. Dat deden zij niet alleen in de theaters, ze hebben samen ook een album vol prachtige nummers opgenomen.  In de aanloop van de release van dit album verschenen al twee prachtige duetten: ‘Vaya Con Dios’ en ‘Een Nacht Met Jou’.

Deze nummers gaven alvast een voorproefje van wat er op het album te verwachten was. Beide nummers zijn ongelooflijk goed ontvangen door de fans.

Met het uitbrengen van deze duetten hebben Frans & Sieneke laten zien dat ze als duo goed op elkaar ingespeeld zijn en samen tot grote hoogte kunnen stijgen.

Het nieuwe album is ondertussen verkrijgbaar op cd en via de verschillende streamingdiensten. Frans & Sieneke hopen met hun nieuwe album en tournee veel fans te bereiken en te laten genieten van hun muziek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.