Natasja Froger haalt herinneringen op met schoondochter

Toen de Frogers voor de opnames van hun nieuwste reallifesoap ‘De Frogers: Happy Campers’ naar Engeland trokken met vier campers en een caravan, was schoondochter Ann Dominique Wilten, de vriendin van zoon Danny, de bestuurster van hun camper.

Alleen vond ze het wat te eng om bij aankomst in Engeland links te moeten rijden, zo vertelt ze aan Story. En dus ging Danny bij vader René in de auto zitten, terwijl stiefmoeder Natasja het stuur overnam van haar schoondochter. Gedurende de vier uur durende rit die volgde hadden schoonmoeder en schoondochter mooie en fijne gesprekken.

Zo haalden ze herinneringen op aan de eerste keer dat Ann Dominique bij de Frogers thuis kwam. “Het eerste uur durfde ik zelfs niet naar het toilet”, lacht Ann Dominique. “Tot ik me bedacht dat René en Natasja ook maar gewoon mensen zijn. Ze zorgen ervoor dat je je meteen welkom voelt. En dat is na al die jaren nog niet veranderd”, meent ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.