Model Kim Feenstra deelt haar geheimen voor een strak lijf

NLD/Amsterdam/20170924 - Opening Through My Eyes - expositie van Kim Feenstra bij Simatic, Amsterdam.̢̢۬۬Op de foto Kim Feenstra

Model Kim Feenstra deelt in Story haar geheim om helemaal strand-klaar te zijn voor de komende zomervakantie.

“Om mijn lichaam in vorm te houden doe ik veel oefeningen”, gaat Kim van start.

Welke oefeningen?
Wel om te beginnen houdt Kim van squat-oefeningen. “Daar krijg je mooie strakke billen van”. Het model zegt dat je niet verder hoeft te kijken dan het internet om een heleboel bruikbare voorbeelden te vinden.

“Buikspieren zijn ook effectief”, gaat ze verder.

En het leuke van dit alles is dat je het gewoon van thuis uit kan doen. “Je hoeft helemaal niet naar de sportschool en daarmee bespaar je meteen ook weer wat”, volgens het model.

Verder raadt Kim aan om brood te vermijden aangezien dit een echte dikmaker is. Van water daarentegen, kan je dan weer niet genoeg drinken volgens het model.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.