25/02/2024
Antwerpen, BE 9 C

De Nederlandse showbiss

Maxime Meiland zweert anticonceptie af

Copyright: Play4

Is er een derde kindje op komst?

In haar biografie ‘Maxime, misbruikt, ontspoord, en nu… gelukkig!’ deelde een openhartige Maxime Meiland met haar lezers dat ze een spiraaltje liet plaatsen omdat ze nog geen definitieve beslissing genomen heeft over of ze nu wel dan niet nog meer kinderen zou willen.

Op dit moment heeft Maxime al twee kinderen: Claire, uit een eerdere relatie, en Vivé, met haar echtgenoot Leroy Molkenboer.

Voorlopig lijkt Maxime ook perfect gelukkig met hun gezinnetje van vier. En toch onthulde ze bij de lancering van haar biografie dat ze haar spiraaltje inmiddels weer had laten verwijderen. Aan Story vertelde ze of er dan toch concrete plannen voor gezinsuitbreiding zijn.

Nee, zo blijkt. Maar naar eigen zeggen krijgt de jongste Meiland-dochter depressieve klachten van anticonceptie. Iets waar ze al haar hele vruchtbare leven mee worstelt, schrijft Story.

Dat geen anticonceptie gebruiken behoorlijke gevolgen kan hebben, weet Maxime als geen ander. Zo raakte ze meteen bij haar eerste vrijpartij met de vader van Claire al op jonge leeftijd zwanger van hem.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Yvon Jaspers keert terug met KRO-NCRV’s Onze boerderij in Europa

Next Article

André Hazes na twee jaar terug met nieuwe muziek

You might be interested in …

Showbiss.nl