29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Matthijs van Nieuwkerk: “Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan”

Foto: VTM

Bij gebrek aan televisieopdrachten, leeft Matthijs van Nieuwkerk teruggetrokken op zijn woonboerderij in Eefde in het gezelschap Martha Riemsma, zijn zestien jaar jongere vriendin.

Met zijn kinderen, dochter Jet (33) en zoon Kees (34) botert het volgens Party al een tijd minder goed. Ze nemen het Matthijs niet in dank af dat hij hun moeder Karin, na een huwelijk van 35 jaar, zomaar liet zitten.

Zijn versie van de feiten, als zou hij Martha pas ontmoet hebben toen de scheiding met Karin al rond was, wordt sterk in twijfel getrokken. De kinderen weten immers al langer dat Matthijs niet vies is van liefdes bedrog. Dit zorgde in 2007 al eens voor een korte relatiebreuk.

Hij gaf het toen toe in zijn eigen programma: “Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan. Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand.”

Hij gaf toen toe dit te moeten aanpassen in het belang van hen allen. “Anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in een gezin waar ik deel van uitmaak.” Aldus de presentator jaren geleden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Frans Bauer zet jarige in de bloemetjes

Next Article

Waarom Erica Meiland liefst altijd in dezelfde spiegel kijkt

You might be interested in …

Showbiss.nl