Martien Meiland niet bereid tot een babbeltje in eigen pension

Foto: Play4

Dat valt tegen

Wie hoopt van Martien Meiland binnenkort aan de ontbijttafel te zien van zijn nieuwe pension, die is er waarschijnlijk aan voor de moeite.

Op de website van het pension staat namelijk te lezen dat de gasten niet moeten rekenen op veel contact met de familie. Niet meteen hetgeen de gasten verwachten die een verblijf boeken in het pension.

“Ons unieke zelfbedieningsconcept is ontworpen om u zich thuis te laten voelen en gebaseerd op eerlijkheid”, staat er nog meer te lezen.

De familie heeft altijd beloofd dat er minstens één iemand van de familie aan de ontbijttafel te zien zou zijn, zal het ook alleen daar bij blijven. Gasten moeten niet rekenen op een gezellig praatje met de familie.

“We kiezen ervoor om de interactie met onze gasten tot een minimum te beperken, omdat we willen dat ze zich thuis voelen.” Een toch wel vreemde redenering als je het ons vraagt?!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.