Martien Meiland: “Hoe leuk zou dat zijn”

Copyright: Play4

Martien Meiland staat er om bekend geen blad voor de mond te nemen. Zo geeft hij te  pas en te onpas zijn ongezouten mening over zijn bekende collega’s en staan er ook zo weetjes te lezen op de scheurkalender van de familie.

“Ik vind Maarten van Rossum zo’n vervelende BN’er en zo’n saai man. En dat hangt dan in die stoel van ‘De Slimste Mens’ en nooit eens een beetje positief. Het is altijd negatief en ik hou niet van negatieve mensen”, zegt Martien in Weekend.

En dat is wel degelijk hoe Martien ook in het leven staat: positief. Zo maakt hij zich ook nog lang geen zorgen over zijn webshop ‘MX Scarfs’. Ondanks de stevige kortingen in de webshop gaat alles nog prima.

“Alleen de wintersjaals zijn in de uitverkoop. Op een gegeven moment heb je dat met kleding dat ze qua prijs ietsje naar beneden gaan. Maar ik heb elke dag nog veel kopers van mijn sjaals. Heel veel Belgische mensen willen de sjaals.”

En toen kreeg Martien een leuk idee. “Hoe leuk zou het zijn als ik drie tassen via de sjalenlijn laat maken. Dat naar aanleiding van mijn bekende rode tas. De blauwe en rode tassen zijn ondertussen binnen, en de laptoptas komt er heel binnenkort aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.