22/06/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

“Marthe van K3 heeft opvallende bijverdienste”

Foto: Fonny Gijsels

Als de agenda van K3 nog niet druk genoeg is, besloot Marthe De Pillecyn ook nog eens een tweede job aan te nemen. Al is het voor Marthe wel ‘pure ontspanning’. Welke bijverdienste heeft Marthe van K3?

Drie avonden per week helpt Marthe haar echtgenoot Sinerjey Meyfroodt in zijn dansstudio. Marthe geeft er les in allround dansen. Is dat niet bijzonder moeilijk om te combineren met K3?

“Deze dansstudio is wel degelijk een tweede job, maar voor mij is dat pure ontspanning”, benadrukt Marthe De Pillecyn in Het Laatste Nieuws. “Da’s mijn momentje om even uit te blazen en thuis te komen bij een tweede familie. Hanne of Julia doen misschien aan aquagym in hun vrije tijd, ik rij met mij auto naar West-Vlaanderen.” Voor Marthe is er ook één groot voordeel…

De dansstudio is de enige plaats waar Marthe even niet ‘Marthe van K3’ is maar wel gewoon zichzelf. “Ik sta hier geen avonden handtekeningen en foto’s uit te delen”, benadrukt Marthe in Het Laatste Nieuws. Waarom besloot Marthe mee in de zaak van haar man te stappen?

Twee jaar geleden gaf Sinerjey zijn dansstudio een nieuwe wending, lezen we in Het Laatste Nieuws. “En dan ben ik er letterlijk ingerold en mee aan boord gekomen. Uiteraard omdat ik ook diezelfde danspassie als Sinerjey heb, maar ook omdat ik zo trots was op wat mijn man al bereikt had. Túúrlijk wil je hem dan steunen in die droom.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zware ruzie tussen Rob Kemps en Albert Verlinde

Next Article

Heeft Rachel Hazes een slabek?

You might be interested in …

Showbiss.nl