Marlijn Weerdenburg onzeker na dood moeder: “ik voelde niets”

Foto: Brunopress

Marlijn Weerdenburg verloor twee jaar geleden haar moeder na een hersenbloeding. En bij Eva Jinek doet Marlijn een moeilijke onthulling…

Marlijn was hoogzwanger toen haar moeder overleed en ze geeft toe dat haar lichaam in ‘overlevingsmodus’ ging. En dat had pijnlijke gevolgen…

“Ik kwam niet bij dat gevoel. Ik verloor haar en er kwam niks”, getuigt Marlijn Weerdenburg in de talkshow van Eva Jinek dat ze niets voelde bij de dood van haar moeder.

Nochtans wilde Marlijn voelen wat het overlijden van haar moeder met haar deed, maar dat lukte niet: “Ik ging gewoon door, maar kwam nooit meer in die onderbuik, in dat gevoel. Het kindje hield me tegen.” Marlijn wist dat ze moest ingrijpen…

Voor Marlijn Weerdenburg was het schrijven van haar theatervoorstelling ‘Mijn buik vol van de liefde’ een vorm van heling. Eindelijk kon ze de dood van haar moeder verwerken en een plaats geven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.