“Marieke Elsinga wil andere dingen doen”

Foto: Qmusic Nederland

Stopt Marieke Elsinga dan toch met de ochtendshow op Qmusic? De presentatrice geeft één duidelijke reden…

In de podcast ’30 Minuten Rauw’ wordt bij Marieke Elsinga gepolst of ze een zware ochtendshow wel ziet zitten in combinatie met het moederschap van twee jonge kinderen. Maar Marieke trekt dat oordeel in twijfel…

Dat vroege opstaan lijkt Marieke niet zo te storen. En wanneer Marieke het er met haar partner over heeft, benadrukt ze altijd dat haar gezin niet de reden zou zijn waarom ze met de ochtendshow zou stoppen. Marieke schuift een andere reden naar voor…

Marieke Elsinga ziet zich eerder stoppen met haar radiowerk omdat ze haar horizon wil verbreden dan louter omwille van haar tweede kindje. En dan volgt er een opvallende onthulling…

“Meer televisie lijkt me leuk”, lezen we op Mediacourant een uitspraak die Marieke Elsinga deed in de podcast ’30 Minuten Rauw’. “Dat is mijn oude liefde en radio is mijn fantastische minnaar en wat heb ik daar al lang lekkere s-3-k-s mee. Niet met Mattie, maar wel met de minnaar radio”, voegt de presentatrice er met een kwinkslag aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.