22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Maken Geer en Goor een comeback?

Foto: Peter De Smedt

Dit is hun antwoord

Fans mogen stilaan beginnen hopen op een terugkeer naar het kleine scherm van een van Nederlands meest iconische komische duo’s. In de nieuwe podcast ‘Doorzetters’ heeft Gordon zich immers opvallend zacht uitgelaten over zijn vroegere lachgabber en huidige rivaal Gerard Joling.

Sterker nog: Gordon gaf zelfs toe dat hij Gerard mist: “Natuurlijk mis ik Gerard. Weet je wel hoeveel succes we hadden? En hoeveel we gelachen hebben?” citeert Party hem. En ook Gerard lijkt een reünie niet volledig ongenegen. Tussen een paar sneren naar Gordon door erkende ook hij onlangs bij ‘Vandaag Inside’ dat ze samen “fantastische televisie hebben gemaakt”.

Voor Gordon zou een hernieuwde samenwerking met Gerard ook een godsgeschenk zijn. Zonder zijn vroegere maatje heeft hij als presentator niet veel potten meer gebroken. Wanneer eind dit jaar zijn contract bij SBS6 afloopt, zou een comeback van ‘Geer en Goor’ zijn inkomsten uit tv-werk veilig kunnen stellen. Inkomsten die Gordon met zijn dure levensstijl maar al te goed kan gebruiken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Familie geeft update over gezondheid Rob de Nijs

Next Article

Wat is er aan de hand met tv-legende Ron Brandsteder?

You might be interested in …

Showbiss.nl