Maakt Matthijs van Nieuwkerk de overstap naar SBS6?

Foto: VTM

Volgens ‘Vandaag Inside’-gezicht Johan Derksen maakt voormalig ‘DWDD’-presentator Matthijs van Nieuwkerk binnenkort de overstap naar SBS6. Een mening die echter niet gedeeld wordt door musicalproducent en showbizzkenner Albert Verlinde, die geregeld mee aanschuift in de talkshow.

“Ik denk niet dat dat gaat gebeuren”, laat Albert zijn licht over de zaak schijnen in Weekend. “Matthijs is zichzelf nog maar voorzichtig opnieuw naar voren aan het schuiven, met het interviewen van Anouk en met Eus. Hij is heel zorgvuldig bezig en gaat zo min mogelijk risico opzoeken. Daar ben ik van overtuigd.”

“Bovendien is Matthijs de paus van de grachtengordel”, vervolgt Albert. “En die mensen zullen denken: ‘wat gaat die man nu doen? Tussen Gillis en Urk! in een programma presenteren?’ Ik denk dat de grachtengordel denkt ‘nee, dat is niet oké’”, luidt zijn conclusie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.