03/10/2023
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Maakt gevallen tv-ster comeback?

In november 2022 raakte Matthijs van Nieuwkerk in opspraak nadat hij beschuldigd werd van verregaand tiranniek, grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij zijn vroegere successhow ‘De Wereld Draait Door’. Hierop verdween ’s lands meest succesvolle tv-gezicht tot dan toe pardoes van het scherm. En even zag het ernaar uit dat het voorgoed over en uit was met Matthijs’ gevierde mediacarrière.

Één collega uit de media zou Matthijs echter meteen met open armen ontvangen, mocht hij besluiten een comeback te maken. Dat lezen we in Party. Die collega is ‘VI’-gezicht Johan Derksen: “Zo snel mogelijk contacteren”, luidt zijn advies aan Talpa/SBS6-bons John de Mol dan ook over de werkloze tv-ster.

Mocht Johan zijn zin krijgen, dan lijkt meteen de weg vrijgemaakt te kunnen worden voor een spectaculaire supershow van hem en Matthijs, boordevol livemuziek. Dat zou ook mooi uitkomen, want volgens De Snor is ‘Vandaag Inside’ voorbestemd om aan ruzies ten onder te gaan nu tv-directeur Marco Louwerens plots vertrokken is bij de zender. En iedereen weet dat ‘directeurtje’ eigenlijk de brandjesblusser was bij elke ruzie tussen de temperamentvolle ‘VI’-vedetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Deze collega’s heeft Gerard Joling heel hoog zitten

Next Article

Ex-vrouw Rob de Nijs over herstel ex-man

You might be interested in …

Showbiss.nl