Maakt gevallen tv-ster comeback?

Foto: VTM

In november 2022 raakte Matthijs van Nieuwkerk in opspraak nadat hij beschuldigd werd van verregaand tiranniek, grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij zijn vroegere successhow ‘De Wereld Draait Door’. Hierop verdween ’s lands meest succesvolle tv-gezicht tot dan toe pardoes van het scherm. En even zag het ernaar uit dat het voorgoed over en uit was met Matthijs’ gevierde mediacarrière.

Één collega uit de media zou Matthijs echter meteen met open armen ontvangen, mocht hij besluiten een comeback te maken. Dat lezen we in Party. Die collega is ‘VI’-gezicht Johan Derksen: “Zo snel mogelijk contacteren”, luidt zijn advies aan Talpa/SBS6-bons John de Mol dan ook over de werkloze tv-ster.

Mocht Johan zijn zin krijgen, dan lijkt meteen de weg vrijgemaakt te kunnen worden voor een spectaculaire supershow van hem en Matthijs, boordevol livemuziek. Dat zou ook mooi uitkomen, want volgens De Snor is ‘Vandaag Inside’ voorbestemd om aan ruzies ten onder te gaan nu tv-directeur Marco Louwerens plots vertrokken is bij de zender. En iedereen weet dat ‘directeurtje’ eigenlijk de brandjesblusser was bij elke ruzie tussen de temperamentvolle ‘VI’-vedetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.