Liefdesverzoening voor Leontine Borsato

Leontine Borsato (Liz)

Bij fans van Leontine Borsato doen tegenwoordig heel was speculaties de ronde.

Zo werd Leontine onlangs gespot met haar vriendinnen op de boot van haar ex-vriend John Huiberts. Leontine mocht deze luxejacht gebruiken om een aantal dagen vakantie te houden met haar beste vriendinnen.

Eerder werd het koppel volgens bronnen ook al gesignaleerd in Ibiza. Al bleken deze verklaringen achteraf gezien vals te zijn aangezien de presentatrice in die periode op een privéfeest in Nederland is gespot, volgens Story.

Ook Marco zou naar verluidt dromen van een tweede kans. De zanger gaat regelmatig op bezoek bij zijn ex-vrouw.

Tot dusver is er nog geen officiële update van Leontine betreffende haar relatiestatus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.