25/02/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Lichtpuntje voor Marco Borsato

Foto: Dirk Verbocht

Het bericht dat zanger Marco Borsato in zijn rol als coach bij het programma ‘The Voice Kids’ grensoverschrijdend gedrag gesteld zou hebben, sloeg twee jaar geleden in als een bom. En hoewel het Openbaar Ministerie hem voor deze beschuldigingen buiten vervolging besloot te stellen, zal hij zich binnenkort alsnog voor de rechter moeten verantwoorden voor ontucht met minderjarigen. In een zaak waarin Marco beschuldigd wordt van het betasten van een destijds 15-jarig meisje, besloot het OM hem namelijk wél te vervolgen.

Tot zijn zaak voor de rechter komt rest er de gevallen zanger niets anders dan in spanning afwachten. Gelukkig kan hij volgens Party toch rekenen op één lichtpuntje in deze ongetwijfeld erg stressvolle tijden.

Marco kijkt immers iedere week uit naar de donderdagavond, dan kookt hij met alle liefde voor zijn drie kinderen en eten ze samen. Zijn kinderen zijn hem sinds het losbreken van de hele zaak ook steeds onvoorwaardelijk blijven steunen. Net als hun moeder en Marco’s ex-vrouw en grote liefde Leontine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Heuglijk nieuws voor zanger Peter Beense

Next Article

Henny Huisman lyrisch over reisgenote uit ‘Beter Laat Dan Nooit’

You might be interested in …

Showbiss.nl