30/09/2023
Antwerpen, BE 11 C

De Nederlandse showbiss

Leontine Ruiters kiest voor zichzelf

Nieuwe liefde doet Leontine meer afstand nemen van haar ex Marco Borsato

Hoewel Leontine Ruiters en Marco Borsato al geruime tijd uit elkaar zijn, bleef Leontine steevast alle festiviteiten rond haar gezin op de eerste plaats zetten. Sinds de komst van haar nieuwe geliefde John Huiberts lijkt daar echter verandering in te komen.

Zo zou Leontine verstek hebben laten gaan voor de 56ste verjaardag van haar ex op 21 december 2022. Dit dus voor de eerste keer in zowat 25 jaar.

Al zou er nog een reden zijn voor Leontines afwezigheid. Een veel ernstigere reden. Zo zouden de recente uitlatingen van misdaadjournalist John van den Heuvel die beweert dat hij zich te pletter schrok over het bewijsmateriaal tegen Borsato aangaande diens betrokkenheid bij grensoverschrijdend gedrag met een minderjarige weleens de echte reden kunnen zijn waarom Leontine de afstand met de zanger wil vergroten.

Volgens van den Heuvel heeft hij weet van het bestaan van dagboekfragmenten en geluidsopnames die tot een veroordeling van Nederlands voormalige populairste zanger kunnen leiden.

Dat Marco Borsato niet langer op de steun van de moeder van zijn kinderen lijkt te hoeven rekenen zal ongetwijfeld een extra mokerslag zijn in deze voor hem al zware tijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Wolter Kroes genoot van zijn avontuur als ‘Kikker’

Next Article

Linda de Mol weg van de televisie?

You might be interested in …

Showbiss.nl