Leontine Ruiters kiest voor zichzelf

Leontine Borsato (Liz)

Nieuwe liefde doet Leontine meer afstand nemen van haar ex Marco Borsato

Hoewel Leontine Ruiters en Marco Borsato al geruime tijd uit elkaar zijn, bleef Leontine steevast alle festiviteiten rond haar gezin op de eerste plaats zetten. Sinds de komst van haar nieuwe geliefde John Huiberts lijkt daar echter verandering in te komen.

Zo zou Leontine verstek hebben laten gaan voor de 56ste verjaardag van haar ex op 21 december 2022. Dit dus voor de eerste keer in zowat 25 jaar.

Al zou er nog een reden zijn voor Leontines afwezigheid. Een veel ernstigere reden. Zo zouden de recente uitlatingen van misdaadjournalist John van den Heuvel die beweert dat hij zich te pletter schrok over het bewijsmateriaal tegen Borsato aangaande diens betrokkenheid bij grensoverschrijdend gedrag met een minderjarige weleens de echte reden kunnen zijn waarom Leontine de afstand met de zanger wil vergroten.

Volgens van den Heuvel heeft hij weet van het bestaan van dagboekfragmenten en geluidsopnames die tot een veroordeling van Nederlands voormalige populairste zanger kunnen leiden.

Dat Marco Borsato niet langer op de steun van de moeder van zijn kinderen lijkt te hoeven rekenen zal ongetwijfeld een extra mokerslag zijn in deze voor hem al zware tijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.