Leontine Borsato kiest voor zichzelf

Leontine Borsato (Liz)

Na de scheiding van zanger Marco Borsato, lijkt Leontine eindelijk voor zichzelf gekozen te hebben. En dat uit zich in een bijzondere aankoop, zo lezen we in Story.

Leontine heeft namelijk haar eigen landhuis gekocht in het Gooise dorp Huizen, waar ze sinds haar echtscheiding ook al een ander huis huurde. Voor haar nieuwe stulpje telde de vroegere mevrouw Borsato naar verluidt maar liefst één miljoen euro neer.

Volgens een ingewijde zou ze van plan zijn om al zeker minstens voor tien jaar haar intrek te nemen in het landhuis, ongeacht wie er in haar leven komt. Die ingewijde verwoordt hij als volgt: “Leontine heeft eindelijk voor zichzelf gekozen. Welke man er ook in haar leven is of komt, dit is háár huis en alleen van háár.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.